• Galleri
  • Lidt om mig
  • Privatlivspolitik
Spring til indhold

Madlove

Mad elskende blog

  • Galleri
  • Lidt om mig
  • Privatlivspolitik

Måned: januar 2016

Kylling i kokos

af Allan Kirk Heegaard på 31. januar 201630. januar 2017

Her kommer endnu en nem ret som sagtens kan nås efter arbejde. Hverdags mad er fantastisk fordi det skal være så nemt og hurtigt, samtidig med at det det er… [Læs videre]

Is hjemmegjort

af Allan Kirk Heegaard på 30. januar 201630. januar 2016

Is er godt. Meget is er meget godt. Men det skal helst være hjemmegjort. Problemet med at lave is selv, er at det ofte krystalliserer. Alt hvad vi fryser får… [Læs videre]

Fisk i fad med ris

af Allan Kirk Heegaard på 30. januar 201630. januar 2017

Egentlig kalder vi, herhjemme, retten for “Islandsk fiskeret”. Men jeg har erfaret at islandsk fiske ting, af mange, forbindes med nedgravede og halvrådne fisk. Ligesom at mange forbinder grønlandsk madkultur… [Læs videre]

Pizza

af Allan Kirk Heegaard på 28. januar 201630. januar 2017

Skal vi have pizza, bager jeg dem altid selv. For det første smager de bedre end dem man kan købe og for det andet så ved jeg hvilke ingredienser der… [Læs videre]

Energi bar

af Allan Kirk Heegaard på 26. januar 201630. januar 2017

Hermed endnu en opskrift som du bare må prøve. Det er en energi bar med kun naturlige sødestoffer. Ikke noget med raffineret sukker og andet stads. Mums Ingredienser 700 gr…. [Læs videre]

Morgen boller

af Allan Kirk Heegaard på 24. januar 201630. januar 2017

NEMME MORGEN BOLLER Her får du lige en opskrift på dejlige boller. Jeg bruger opskriften tit da den er nem og at den lykkes hver gang. Den tager ca. 15… [Læs videre]

Tilberedning: Kogning

af Allan Kirk Heegaard på 23. januar 201623. januar 2016

Tidliere har jeg skrevet om forskellige stege metoder. Her kommer en lille præsentation af tilberedningsmetoden ”Kogning”. Kogning inddeles i fem grupper: kogning, braisering, pochering, blanchering og dampning. Det er det… [Læs videre]

Køb på nettet

af Allan Kirk Heegaard på 20. januar 201620. januar 2016

Økologi på nettet. Som tidligere skrevet,  så er det nemt at handle på nettet også når det gælder økologi. Jeg har lige modtaget varer fra Økologisk Supermarked, det vil sige jeg… [Læs videre]

Madloving crunchy Müslibar

af Allan Kirk Heegaard på 18. januar 201630. januar 2017

Alle har behov for et mellemmåltid. Et mellemmåltid skal give energi og sikre os at vi ikke bliver for sulten inden næste hovedmåltid. Mellemmåltidet må gerne være lidt sødt, da det… [Læs videre]

Mør Kalvefilet på sauteret rødder. Hyggelige kartofler og en god sauce.

af Allan Kirk Heegaard på 17. januar 201630. januar 2017

Som opfølgning på sidste indlæg om stegemetoder, kommer her en dejlig opskrift, hvor vi ovnsteger. Når man skal tilberede mad, er det vigtigt at man vælger de gode råvarer. Det… [Læs videre]

Navigation til indlæg

Side 1 Side 2

Kategorier

  • Begyndelsen
  • Brød
  • Det varme køkken
  • Energi og barer
  • Fisk
  • Fjerkræ
  • Godt at vide
  • Gris
  • Okse / Kalv
  • Opskrifter
  • Salat
  • Smøre på / læg på
  • Æg

Seneste indlæg

  • Lasagne
  • Carapulka
  • Ovnstegt fisk med chutney
  • Butter Chicken
  • Müsliboller

Seneste kommentarer

  • Allan Kirk Heegaard til Lasagne
  • turkce izle til Lasagne
  • Allan Kirk Heegaard til Kroketter med skinke
  • Charlotte Strøm til Kroketter med skinke
  • Allan Kirk Heegaard til Lemon Curd – Citron smør

Arkiver

  • april 2020
  • april 2019
  • oktober 2018
  • marts 2018
  • februar 2018
  • december 2017
  • juli 2017
  • maj 2017
  • april 2017
  • marts 2017
  • februar 2017
  • januar 2017
  • december 2016
  • november 2016
  • august 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • maj 2016
  • april 2016
  • marts 2016
  • februar 2016
  • januar 2016

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org
Copyright © 2021 Madlove. Alle rettigheder forbeholdes.
Fooding tema af FRT