Chili marmelade

chili marmelade 

5 stk chili
3 stk rød peber
1 stk æble
1 sjat hvid balsamico 1/4 dl cirka

150 gram syltesukker

1 Lille sjat olie
1 lille stk rødløg

Kernerne fjernes fra peberne og skæres i små stykker. Løget skære i fine både. Æblet skrælles og skæres i tern.
Olien hældes i en gryde. Løgene sauteres. De øvrige ingredienser tilsættes og det hele koges stille og roligt i ca 10 minutter.


Afkøl marmeladen.
Blend marmeladen og hæld den på glas.
Velbekomme.

Chili mayonnaise

Chili mayonnaise

 

4 æggeblommer

1/2 tsk salt
1/2 spsk eddike eller hvid balsamico
3 1/2 dl rapsolie
3 stk rød chili

Hæld æggeblommer og salt i glasblenderen.
Lad det køre i små 2 minutter. Tilsæt eddike og chilier som er frigjort fra kerner og stilk. Blend dette i ca 2 minutter. Hæld nu olien i en tynd stråle i blenderen, mens den kører. Fortsæt til al olien er brugt.

Velbekomme og god fornøjelse.