Lasagne

Heegaard’s Lasagne

20160209_201811

Her er cirka hvad jeg har brugt til min lasagne.

2 kilo hakket oksekød

3 løg

3-4 stk gulerod20160209_174652

1 stor tsk hvidløgspuré

2 ds hakket Tomat

1 ds tomat puré

1 drys paprika

1 lille drys tørret chili

1 stort drys spidskommen

1 drys stødt koriander

Salt

Ca 3 dl Vand

 

Tag en stor gryde og varm den op med en sjat god olivenolie. Tilsæt kødet og rist det godt af ved kraftig varme.

Skær løgene i små stykker. Riv guleroden.

Tilsæt løg, hvidløg og gulerod. Varm godt igennem. Kom tomat og tomat puré i.

Tilsæt alle krydderierne og kog kødsauce godt igennem. Smag til med salt.

Saml lasagnen ved at du starter med komme lidt kødsauce i bunden af et velsmurt ildfast fad. Så lægger du et lag lasagneplader og sådan fortsætter du.

Sørg altid for at have mindst 4 lag lasagneplader. På den måde sikre du dig at du kan skære nogle flotte stykker af lasagnen.

Drys med revet ost og sæt den i ovnen ved 170 grader i 40 minutter. Tjek til den en gang imellem. Ovne varmer ikke ens. Hvis osten er ved at blive for mørk, kan du sætte en plade ind over fadet.

20160209_201834

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *