#Fajitas kylling.

Kyllingbryst i fajitas krydderi

12728640_807296129382856_1846045964_n

Jeg har lavet denne ret på mit arbejde, som viste sig at være en stor succes. En fantastisk oplevelse med dejlig krydret og mega saftigt kød. Derfor skal du naturligvis have muligheden for at lave den selv.

Jeg brugte:

Kyllingbryst

 

salt

Paprika

Karry

Spidskommen

Stødt koriander

Hvidløgspulver

Chilipulver

Olie

Bage kartoffel

olie salt

Salat

Syltet græskar

Græsk yoghurt

frisk dils

Frisk purløg

Frisk persille

Kuvert brød

Tag kyllingebrysterne og læg dem i en skål. Bland alle krydderier og olie og vend det godt ind i kødet. Lad kødet trække lidt (fedt hvis du20160226_110359 har overskud til at gøre det dagen før. Det giver mere smag). Pak hver bryst filet ind i husholdningsfilm. Bemærk det skal være en film der kan klare temperatur på 100 grader. Tjek det på emballagen. Fordelen ved denne indpakning, er at du beholder saft og kraft inde i kødet.

Sæt en gryde med vand over at koge. Når vandet koger kommes ruller i og der skrues ned for varmen. Rullerne skal pochere, hvilket betyder dette . Klikkede du på linket? 🙂 Rullerne er færdige efter ca. 20 minutter.

Kartofler

Skær kartoflerne i tern og læg dem i en bradepande beklædt med bagepapir. Vend kartoflerne med olie og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 190 grader i ca. 35 minutter. Vend dem gerne undervejs.

Salat

Find din ynglings salat og skyl den. Mix den med noget syrligt. Jeg brugte syltede græskar, som vores elev har lavet. Det er blot en hokkaido græskar der  bliver skrællet og kerne fjernes. Herefter koges en syltelage af eddike, sukker, anis og andet sjovt. Når lagen koger og sukkeret er smeltet lægges tynde skiver af græskaren i lagen og koger et par minutter. Herefter hældes hele mollevitten på glas med tætsluttede låg.

Du kan naturligvis bruge andet end dette til din salat. Kig på hylderne i supermarkedet. De har et stort udvalg spændende sylte ting, hvis du endnu ikke er klar til at kaste dig ind i sylteverdenen.

Bland salaten og stil den til side indtil spisning.

Dressing

Tag krydderurterne og skyl dem grundigt. Slyng dem tørre og hak dem fint. Bland dem i den græske yoghurt. Smag til med salt. Gem til spisning.

Anret tallerkenerne som ovenstående billede. Jeg serverede kuvertbrød til, Da jeg synes det passer fint hertil. Dejen jeg brugte er den samme som til den opskrift jeg tidligere har postet, på Pizza. Klik her for at få opskriften

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *