Kyllingebryst med krydderurter og sauteret grønt

12519611_585345298294535_1693871797_n

Her er endnu en let og lækker ret, som sagtens kan laves på en time.

Det store trick her, er tilberedningen af kyllingbrystet. Mange her tendens til at vold stege deres kylling. Vi skal naturligvis være omhyggelig med ikke at servere rå kylling. Men det må heller ikke komme helt over i den anden grøft, hvor man får en meget dårlig spise kvalitet.

Til denne ret til 4 personer skal du bruge:

4 stk. kyllingbryst

1 bundt persille (bred eller krus)

1 bundt salvie

salt og lidt olie

500 gr. frisk båndpasta (vælg den du bedst kan lide. Jeg skal nok komme med opskrift senere på hvordan du laver din egen båndpasta)Grøntsager2 Squash

1 stk. porre

½ Squash

½ Aubergine

3 gulerødder

4 små eller 1 stor peberfrugt

2 tsk. hvidløgspuré 

lidt svampe

Olie, salt, tørret oregano

En lille sjat fløde

Start med kyllingbrysterne. Gnid dem god med groft salt og læg dem i et ildfast fad. Tag krydderurterne og hak dem fint. Bland dem evt med lidt olivenolie og fordel det over kyllingerne. Put dem i en 100 grader varm ovn. Julienne grønt

Skær alle dine grønsager i julienne, som du kan se på billedet her.

Tag en stor stege pande, en wok eller en gryde og varm den med lidt olivenolie. Kast porre og gulerødder ned og slyng dem i den varme olie (det er også det, der kaldes Stir Fry. Det er sådan lidt mere fancy måde at sige det på). Tilsæt alle de andre grønsager og lad dem slynge og hygge sig i varmen til de er al dente. Tilsæt fløde og lidt salt og smag til.

Nu er det tid til at skrue ovnen op på 170 grader i ca. 10 minutter. I mellem tiden koger du vand med salt og en anelse olie. Når vandet koger kommer du din pasta i. Kog og rør i ca. 4 minutter.

Anret og server.

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *