Rejer indbagte i Orly dej

Indbagte rejer

20160319_185601

Disse lækre rejer er nok ikke de sundeste, men de er dælme gode. Frisklavet og sprøde er de stærkt vanedannende. Prøv dem.

Opskriften på dejen, giver en for stor mængde, men det er svært at lave mindre. Du kan gemme dejen en dag eller to i køleskabet, men “luften” går lidt af dejen. Du kan bruge dejen til alt indbagt, så som løgringe, kyllingestykker, grønsager m.m.

Du skal bruge:

250 gr. Mel

1 æg

2 dl. Øl

1 dl. Lunken vand

½ dl. Olie

Salt og sukker

2 piskede æggehvider

Rejer

Rapsolie

Mel, æg, øl, vand, olie samt salt og sukker piskes sammen til en glat dej. Hviler 1 time, hvorefter de stiftpiskede hvider vendes i.

20160319_172516

 

 

 

Rejer dyppes i dejen og friteres i masser af olie.

Prøv dem sammen med thai-mad.

Velbekomme

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *