Pickles

20160412_134438

Pickles

300- 400 gram grønsager; blandt andet: blomkål, løg, bønner, peberfrugt og gulerødder, pastinak, selleri.
1 ¼ dl eddike gerne hvidvinseddike
120 gram g sukker
¾ spsk. karry
¾ spsk. gurkemeje
1½ spsk. sennep gerne dijion
1½ spsk. sød sennep eller ravigotte sauce
12 gram maizena og lidt vand
salt og peber

Fremgangsmåde
Skær grøntsagerne i små stykker på cirka 1×1 cm.

Sæt en gryde med vand over og bring det i kog. Tilsæt salt og blanchere grønsagerne i 1-2 minutter. Lad dem dryppe af i en sigte.

Bland eddike, sukker sennep, karry og gurkemeje i en gryde og varm op – når lagen koger jævner du den med maizena rørt op med lidt vand. Når lagen er tyk og blank, vender du grøntsagerne i og lader dem simre med i cirka 1 minut.20160412_134558

Til sidst smages til med salt og peber. Tilsæt evt. Atamon, inden du fylder den varme pickles i et helt rent sylteglas. Luk straks til.

Stil det i køleskabet og brug det ovenpå pålæg, til varme kødretter eller blend noget af det og bland det i mayonnaise, så får du den lækreste remoulade.

God fornøjelse og velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *