Pasta salat med kylling

20160419_102516

Lækker pasta salat til frokost, middag eller madpakken.

Sørg ALTID for at smage pastaen til med surt og sødt. Dette skal du gøre fordi kogt, kold pasta ikke smager af noget som helst.

Til denne version brugte jeg:

ca 200 gr Pasta penne

1 Broccoli hoved

200 gr. Grillede peberfrugter

1 bundt Forårsløg

1 bundt Persille

100 gr. Ristede solsikkekerner og græskarkerner

2-3 stk. Stegt kyllingebryst

Kog pastaen efter anvisningerne på posen. Når de er kogte skal du afkøle dem. Hæld dem i en sigte og øs med koldt vand til de er kolde.

Damp eller blancher broccolien som er skåret i passende buketter. Afkøl i koldt vand.

Skær peberfrugterne i halve og læg dem på en bageplade med bagepapir. Gnid lidt olivenolie på og sæt dem i en varm ovn ved 200 grader i cirka 20 minutter eller til de bliver mørke/sorte på overfladen. Tag dem ud og lad dem køle lidt. Put dem i en frostpose i 10 minutter. Herefter kan du nemt pille skindet af. Skær dem i passende størrelser.

Hæld solsikkekerner og græskarkerner i en bradepande med bagepapir og sæt dem i ovnen i 10 minutter ved ca. 190 grader. Tag dem ud og lad dem afkøle i bradepanden.

Skær forårsløg i cirka 1 cm skiver.

Skyl og pluk persile i passende størrelser.

Skær de stegte kyllingebryst i skiver.

Tag en stor skål. Hæld pastaen i og pres saften fra en halv citron i skålen. Hæld lidt ahornsirup i. Brug dine hænder til at massere syre/sødmen ind i pastaen.

Nu blander du de andre ingredienser i og serverer for dine kære

Velbekomme og godfornøjelse.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *