Huskeseddel til ferien

Nu er det ferietid og mange af os har valgt den sikre “godtvejrløsning”.  Vi rejser udenlands. men uanset om vi rejser udenlands eller vi lejer sommerhus herhjemme, så er der ting der er godt  at medbringe. Jeg har været med familien i udlandet og i danske sommerhuse mange gange og jeg synes faktisk at udtrykket “Fuldt udstyret køkken”, mange gange er voldsomt misbrugt og misvisende, i forhold til hvad man kan forvente. Det er sådan lidt typisk at det udstyr der er i sommerhuse og self-catering steder i ind og udland er noget ejerne har kasseret fra deres private hjem. Jeg er tit blevet ærgerlig over dette, så jeg har lavet min egen huskeseddel som I hermed får kvit og frit.

Husk:

 • Knive: Kokkekniv, Urtekniv, Skrællekniv
 • Forstykke eller forklæde så de få stykker tøj du har medbragt ikke bliver beskidte 
 • Blender: 
  • Et must for at få de gode pestoer og tapanader lavet.
  • Et must for at få lavet ingefær boost som du ikke må droppe på ferien.
  • God at bruge til morgen smothies og meget mere. 
 • Proptrækker
  • Man kan aldrig være for sikker når det gælder dette værktøj.
 • Oste høvl
  • Sådan én er der aldrig nogen steder.
 • Opvaskebørste
  • Alle de steder vi har været i Spanien har der aldrig været andet end en gammel sur klud eller svamp.
 • Jeg plejer også at tage en pakke gær med til den første dag da det kan være svært at finde. Og hjemmebagt brød om morgenen er nu det bedste.
 • Ofte køber jeg ind af gængse krydderier som er mangen til dem i DK. Jeg er derfor begyndt at tage et lille udvalg med så jeg kan komme i gang.

Ellers nyder jeg at snuse, sanse, smage og købe råvarer i udlandet. Jeg elsker at gå på markeder og se hvad de tilbyder. Det er også her man kan gøre en god handel.

Nyd jeres sommer og ferie og husk; man slapper vildt godt af med lidt madlavning og et godt glas vin. Det kan være meget mere afslappende end at skulle finde den rigtige restaurant med det rigtige menukort.

God fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *