Fyldt græskar

Fyldt græskar

20161101_123437

Dette er en rigtig efterårsret. Prøv det som tilbehør eller som alene ret med et godt stykke brød til. Der er meget mad så lav det evt til en dag du skal have gæster.

Jeg brugte følgende til mit græskar:

1 Provence græskar

1 bundt citron timian

3 fed hvidløg fint hakket

250 gram brød croutons

200 gram bacon

300 gram emmentaler20161101_094609

Start med at skære “låget” af dit græskar og skrab indmaden ud. Steg bacon sprødt og bland alle ingredienserne sammen.

20161101_104747

Stop fyldet ned i græskaret.

Sæt den i ovnen ved 190 grader i Ca 2 timer. Jeg gav mit græskar en kernetemperatur på 82 grader. Så var osten smeltet og græskarkødet mørt.

 20161101_105736   20161101_120325

Den brændvarme20161101_123156 græskar kan nu tages ud af ovnen og serveres.
Som sagt så vil den være fantastisk på et buffet bord, hvor gæsten selv skal tage.

20161101_123511

Eller man kan skære “lagkagestykker” og servere på et fad eller tallerken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *