Mixed salat Mexican style

Ingredienser

300 gr sherry Tomater

1 Squash

4 fed Hvidløg

1 ds Kidney bønner

150 gr Champignon

200 gr Hvidkål

Lime saft

Trøffel olie

½  glas kalamata Oliven

1 sjat Olivenolie

Halver tomaterne. Skær squashen og hvidkål i strimler og champignon i skiver. Hvidløget hakkes fint.

Fordel tomater,  squash, hvidløg,  champignon og kidneybønner i en bageplade beklædt med bagepapir. Sjask lidt olie over sammen med et drys salt.

Sæt det i ovnen i 15 minutter ved 190 grader.

Lad det herefter afkøle.

Den meget fint snittet kål vendes med lime saft og en lille smule trøffel olie.

Bland det med det der har været i ovnen samt oliven.

Velbekomme og god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *