Granola bar med hampefrø

Granolabar med hampefrø 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser

100 gr ristede hampefrø

25 gr. Chia frø

2½ dl. Havregrød

60 gr. Kokosmel

120 gr. Peanuts eller ristede pekannødder

120 gr. Tranebær tørrede

Lidt salt hvis man bruger pekannødder

70 gr. Peanut butter

70 gr. Kokosolie

100 gr. God mørk chokolade

Havregrød puttes i en røreskål sammen med de andre ingredienser. Nu skal der røres til du har en ensartet masse.

Hæld massen ud på et stykke bagepapir og læg et andet stykke bagepapir ovenpå. Rul massen ud til en tykkelse på ca. 1½-2 cm.

Når det har stået på køl i en times tid kan du skære barerne i passende størrelser. De er lidt klistrede. Mens de stadig er kolde kan du overtrække dem med chokolade.

Opbevar dem i en egnet beholder og helst på køl.

Mængderne passer cirka. Prøv dig frem til de mængder du finder bedst.

God fornøjelse og velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *