Quinoa rosenkål råkost

Quinoa

Limesaft

Ahornsirup

Trøffelolie

Rosenkål

Balsamico

Ahornsirup

Semidried tomater

Mandelflager

Tomat relish

Jordskokker

Olie og salt

Kog quinoa som anvist på pakken. Køl det af og bland lige dele limesaft og ahornsirup i, samt en lille sjat trøffelolie. Det skal smage både surt og sødt, med et strejf af trøffel.

Pil de yderste blade af rosenkålen og put dem i en foodprocessor. Blend til fin smulder. bland lige dele balsamico og ahornsirup. Det skal smage dejligt surt og sødt og en smule bittert fra kålen.

Skær de værste urenheder af jordskokkerne og skær dem i tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern, således du får ensartede tykkelser.

Hæld dem i en bradepande med bagepapir. Vend dem med olie og lidt salt. Bag dem sprøde i ovnen ved 210 grader i cirka 20 minutter. Vend dem en gang eller to undervejs.

Bland kål og quinoa sammen i en skål og vend mandelflager i. Har du noget tomat relish vil det være godt.

Læg salaten i et serveringsfad. Fordel de sprøde jordskokker over.

Velbekomme og godfornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *