Thai Kylling i sur/sød sauce

Denne ret er ikke blot indbydende i forhold til udseende og duft, den smager himmelsk og så tager den ikke ret lang tid at lave. Jeg er helt vild med asiatisk mad. Der er så mange smags nuancer og farver. Prøv det selv.

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst

3 tsk rød karry pasta

2 spsk olie

4 gulerødder

ca. 40 gram ingefær

1 porre

1 chili rød

1 løg

1 hønsebouillonterning

½ liter vand

en sjat riseddike

1 drys rørsukker

1 bakke sukkerærter

1 bundt koriander

1 bundt mynte

Tilbehør:

Ris efter eget valg

Varm olien i en god gryde. Tilsæt karrypasta og brænd det godt i gennem. Tilsæt kyllingestykkerne. Steg til de får lidt farve. Tilsæt snittet løg, skiver af gulerod og finthakket chili og ingefær. Sauter dette i 3 minutter. Tilsæt ris eddike, vand og bouillonterning. Kog i ca. 10 minutter.

Tilsæt tynde skiver af  porre og finthakkede krydderurter og rørsukker.

Smag til med salt og sukker.

Serveres med kogte ris.

Velbekomme og god fornøjelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *