Müsli

Prøv denne dejlige müsli. Det er ikke svært, kun svært vanedannende.

Tag en stegepande eller en wok. Hæld en god sjat honning i og lad det smelte. Når honningen er stopppet med at “bruse” hælder du havregryn, korn og kerner så som solsikkekerner, græskarkerner, hørfrø, chiafrø, hampefrø, sesam eller hvad du lige har i skabet. Kom også gerne nødder i.

Nu skal det hele vendes i den varme honning. Det skal vendes meget, OG lidt endnu og så lidt mere. Når havregrynene er ved at blive gyldne af honningen og varmen så hælder du det i en bradepande med bagepapir og lader det stå på køkkenbordet. Når det så er kølet af, så hælder du tørret frugter i, så som rosiner, tranebær, ananas, mango. Du bestemmer.

Gem din müsli i en egnet beholder og nyd den hver morgen.

God fornøjelse og velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *