Råkost – Verdens bedste

Dette her er min favorit salat.

Prøv den selv. Essensen i tilberedningen af denne ligger i tilsmagningen. Hovedingredienssen er spidskål. Kål i sig selv smager ikke godt. Derfor er det tvingende nødvendigt at smage kålen til. Det gør du ved at hælde lige dele surt og sødt i. I dette tilfælde har jeg brugt friskpresset citronsaft og ahornsirup.

Start med at snitte din kål MEGET fint. Ingen gider at tykke i store klumper kål….

Hæld surt og sødt i og vend det godt rundt i kålen. Der skal nu være en god balance mellem kål, citron og sirup. Er der ikke det skal du bruge lidt mere syre/sødme. Bum…. så er det på plads.

Så skal du tilsætte tørret frugt og nødder efter egen smag. Mine favoritter er tranebær og valnødder.

Rigt god fornøjelse og velbekomme

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *