Madloving crunchy Müslibar

Müslibar

Alle har behov for et mellemmåltid. Et mellemmåltid skal give energi og sikre os at vi ikke bliver for sulten inden næste hovedmåltid. Mellemmåltidet må gerne være lidt sødt, da det søde er lig med energi (vores urinstinkt). Mine crunchy müslibarer er fyldt med kostfibre, prøv dem.

Ingredienser

300 gr. Havregryn

60 gr. Soltørrede tranebær

80 gr. Tørrede abrikos

60 gr. Solsikkekerner

80 gr. Rosiner

20 gr. Hørfrø

60 gr. Sirup

140 gr. Honning

375 gr. Kondenseret mælk

Alle de tørre dele puttes i foodprocessoren og køres for høj
hastighed indtil de tørrede frugter lidt finddelt. Hældes i en skål. Tilsæt sirup og blød honning og rør det godt sammen. Tilsæt den kondenserede mælk og rør det til en ensartet masse.

Hæld massen ud på en bageplade med bagepapir. Læg evt. et stykke bagepapir ovenpå og få massen fordelt så den er ca. 1½ cm. Høj over det hele. Tag det øverste bagepapir af og bag müslien i ca. 7 minutter ved 220 grader.

Tag pladen ud og lad den afkøle. Skæres i passende størrelser og serveres. Man kan dekorere eller pensle dem med smeltet chokolade inden servering.

Kan gemmes i lufttæt bøtte. Husk at lægge bagepapir imellem hver lag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *