Pulver mad??

Hvem havde lige troet det?

At min morgenmad skulle bestå af pulver! Jeg er uddannet ernæringsassistent. Jeg er faglig stolt og jeg er pisse god til at lave mad. Jeg er uddannet til at vejlede i kost og ernæring og så får jeg pulver til morgenmad. Jeg har i godt 7 år undervist unge mennesker i de offentlige anbefalinger og vist dem hvordan man skal tilberede lækker mad.

I dag er jeg kantinechef på Viborg Ungdomsskole, hvor vi dagligt bespiser ca. 300 mennesker. Jeg har 3 dygtige folk i køkkenet og sammen tilbereder vi alt vores mad fra bunden med cirka 60% økologi. Vi gør det vildt godt.

Men som privat person er jeg nu begyndt at tage et kosttilskud der hedder Fitline. Det er tysk patenterede kvalitetsprodukter bestående af vandopløselige vitaminer og mineraler, der ved hjælp af den helt nye Nano-forskning bliver optaget direkte i cellen, der hvor der er brug for det, når der er brug for det.

Produkterne er desuden godkendt herhjemme og fås nu også i Danmark.
Når vi er stressede forbruger vores krop og celler af vitaminer og mineraler, som så kan forårsage mange af de negative symptomer, der opstår i vores krop.
Når vi derimod har velnærede celler, har vi glade celler, der giver os et liv med meget mere overskud, fokus og et lettere sind.

For 4 år siden fik jeg konstateret Kronisk leddegigt. Det var/er svært for mig at acceptere at jeg har fået sådan en sygdom. Jeg har altid været aktiv og i god form, så leddegigt står ikke på min livsliste.

Jeg har prøvet rigtig mange alternative ting, kost og behandlinger. Alle med tvivlsomme resultater, desværre.

Anderledes har det virket med Fitline produkterne. Jeg har i godt en måned taget kosttilskud fra Fitline. De hjælper med de daglige fysiske udfordringer. De holder mig sundere – og hjælper mig til at yde mere.
Jeg indtager tilskuddet om morgenen og om aftenen inden sengetid. Jeg får det i pulver portionsbreve som hældes i et glas koldt vand. Det smager mega godt. Kosttilskuddet indeholder vitaminer og mineraler. Kort fortalt øger det iltoptagelsen i kroppen, hvilket giver mere energi. Det styrker immunforsvaret og bidrager med at tarmene har det bedre. Tilskuddet hjælper med bedre krops restituering. Bedre syre/base balance. Bedre omsætning af energigivende stoffer.
Både min kone og jeg oplever:
– Bedre søvn
– Mere energi
– større mæthedsfornemmelse. 

– Mindre sukkertrang

– Jeg her færre gigt smerter og næsten ingen morgen ømhed i leddene
– Vi har generelt fået MEGET mere velvære. 

Jeg har også købt Fitline’ Proshape serie. Hvilket er et produkt, der tages i stedet for et måltid mad.

Én portion af dette andrager med 1300 kJ. Der er mange proteiner og kostfibre i og kun lidt fedt. Det blandes op i Letmælk (1,5%) og drikkes som en shake.

Jeg har allerede tabt nogle få kilo og jeg glæder mig til at se hvor langt jeg kommer med det. Det giver en dejlig mæthedsfornemmelse og en lethed i kroppen.

Jeg kan kun anbefale produkterne og er ønsker du at vide mere om produkterne, skal du endelig bare kontakte mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *