Ovnstegt fisk med chutney

600 gr. hvid fisk (torskefilet, lyssej)

½ tsk peber

½ tsk paprika

2½ dl olie

1 spsk citronsaft

1 løg Finthakket

½ tsk hakket hvidløg

½ tsk revet ingefær

2 spsk smør

2 spsk koriander eller mynteblade (hakkede)

4 spsk mild mangochutney

Fisken krydres med peber og paprika og steges i olie i ca. 40 sekunder på hver side. dryp lidt citronsaft på.

Løg, hvidløg og ingefær sauteres i smør. Tilsæt koriander og rør rundt.

På halvdelen af fisken lægges blandingen af løg og ingefær. Fold den anden halvdel over. Smør fisken ovenpå med chutney.

Steg fisken i ovn ved 180 grader i ca. 8 – 10 minutter.

Serveres med ris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *